Palautelomake

Toimintamme on avointa ja olet aina lämpimästi tervetullut tutustumaan toimintaamme. Ajankohtaisimman tiedon päiväkodin toiminnasta saat aina soittamalla tai meilaamalla suoraan päiväkotiin. Tällä sähköisellä palautelomakkeella voit kysyä, ihmetellä, lähettää terveisiä tai antaa rakentavia ehdotuksia ja ideoita toiminnasta.

Jokaisen vanhempainillan jälkeen järjestämme huoltajille pedagogisen kahvilan, jossa huoltajat voivat ideoida, arvioida, antaa palautetta ja vaikuttaa suunnitelmiin, tavoitteisiin, sisältöihin ja menetelmiin.

Etenemme toiminnassa toteuttamalla projekteja, jotka ovat saaneet alkunsa lasten ideoista, toivomuksista ja ilmiöistä, joista lapset ovat kiinnostuneita. Projektien kautta kehkeytyy opetussuunnitelmamme.

Noudatamme hyvän, lähimmäistä kunnioittavan käytöksen etikettiä, jotta kristillinen arvomaailma toteutuu. Karitsassa luodaan turvallisuuden tunnetta rakkaudella ja rajoilla. Tuemme kodin kasvatusta.

Lapset osallistuvat päiväkodin toiminnan kehittämiseen, arvioimiseen ja suunnitteluun. Lapsen palautteet, ilmoitukset ja ihmettelyt ovat parhainta laadun kehittämisen perusteita. Jokainen palaute on arvokas.

Karitsan eteisessä on palautelaatikko, voit laittaa myös siihen palautetta, kyselyjä jne

Kiitos jo etukäteen osallistumisestasi Karitsan kehittämiseen haluamallasi tavalla!

Siirry lomakkeeseen

Viimeisin päivitys:
3.4.2019 09:28:23